GERAAK SNELLER UIT JE BURN-OUT MET DEZE BEHANDELINGEN!

Ontdek alle therapieën en behandelingen die jou kunnen helpen nu in 1 compleet overzicht. Want met de juiste behandeling krijg je opnieuw een leven vol energie.

Met de ‘Blueprint naar Energie’ heb je in 1 handig overzicht toegang tot alle therapieën en behandelingen om sneller uit je burn-out te geraken, inclusief getuigenissen van lotgenoten.

Ook jij kan sneller hertellen van een burn-out

Hoe geraak je sneller uit je burn-out?

De Blueprint naar Energie helpt lotgenoten hun gezondheid terug te krijgen door een overzicht te voorzien van alle therapieën en behandelingen die helpen bij een burn-out.

Ook jij kan ontdekken welke behandelingen je mentale en fysieke herstel drastisch inkorten.

Gemakkelijk

Steek geen onnodige energie in een heuse zoektocht, maar vind nu alles gebundeld in 1 compleet overzicht in enkele klikken.

Ervaringen lotgenoten

Benieuwd wat andere burn-out’ers heeft geholpen in hun herstel? Je krijgt een unieke blik in hun proces. Je ontdekt wat hen heeft geholpen en wat ook jou kan helpen.

Down-to-earth

Niets zweverig, maar down-to-earth technieken en behandelingen met wetenschappelijke basis. Een merkbaar effect aangetoond in tal van onderzoeken.

Herken jij dit ook?

Hoe gaat die dagelijkse wandeling me nu helpen om uit mijn burn-out te geraken?

Dat was de vraag die ik me stelde. Ik had al zó veel opgezocht van tips en tricks: yoga, mindfullness, wandelen, meditatie, geen suiker en alcohol, veel water drinken, genieten van de zon en van de kleine dingen in het leven,… Stuk voor stuk waardevolle tools, maar niets leek echt een diepgaand en structuréél effect te hebben. Ik had nood aan méér om uit mijn burn-out te geraken.

Die wandeling deed wel goed, evenals de zon, evenals mijn piekergedachten even stoppen door te mediteren. Maar die kleine hoeveelheid energie was precies direct weer weg en er leek niets structureel en diepgaand te veranderen.

Ik voelde telkens weer een diepe teleurstelling als de huisarts weer eens zei dat er niet veel aan te doen is. Ik werd gewoon moedeloos, desondanks al mijn inspanningen. Het leek in the end allemaal geen structureel verschil te maken.

Alles wat ik wou is mijn gezondheid terughebben.

 

Ik vroeg me af of het niet anders kon

 

Er moest toch een manier zijn om sneller te herstellen van een burn-out?

Ik ging ten rade bij talrijke specialisten, las verschillende boeken, schuimde het internet af en luisterde naar ervaringen van vele lotgenoten. Na een uitgebreide zoektocht ontdekte ik dat er wel degelijk verschillende behandelingen bestaan die mensen met een burn-out sneller helpen herstellen. Behandelingen die écht een structuréél verschil geven. Die zouden me ontelbare keren meer helpen dan die dagelijkse wandeling, daar was ik van overtuigd!

Ik begon meteen enkele van deze technieken uit te testen, en merkte het verschil in energie meteen op. Ik voelde me terug herleven. Ik voelde me niet langer machteloos, maar begon langzaamaan terug een mate van controle te krijgen over mijn lichaam. Ik begon stilaan mijn leven terug te krijgen.

Ik wou alleen dat ik er vroeger mee begonnen was, dat had mijn herstel nog verder kunnen inkorten.
Omdat alle informatie dat ik gevonden had zó waardevol was, en een gigantisch verschil kan beteken voor lotgenoten, besloot ik alles samen te vatten in de ‘Blueprint naar Energie’. Het zou eigenlijk basisinformatie moeten zijn voor iedereen met een burn-out.

Deze lijst met behandelingen gun ik jou ook van harte. Net zoals het bij mij heeft gedaan, kan het ook echt een wereld van verschil voor jou maken!

Benieuwd? Bestel dan hier snel jouw kopie van ‘Blueprint naar Energie’ en begin vandaag al aan jouw duurzaam herstel.

Lotgenoten aan het woord

Een fantastische samenvatting over wat je allemaal kan doen als je met een burn-out kampt.
Het grote voordeel: je kan eerst hier lezen wat bij je past, in plaats van zelf allerlei therapieën en dingen te gaan uittesten, waarbij je veel tijd en geld verliest. Een aanrader!

Ilse H.

Laurie geeft in haar cursus een zeer bruikbare en inspirerende handleiding om uit je burn-out te geraken. De cursus voelt vertrouwd en veilig aan en leest zeer gemakkelijk. Een echte must voor wie geholpen wilt worden. Bedankt!

Laurent B.

“ Er is te weinig echte goede info over een burnout die alles samenvat. Deze cursus geeft zowel een persoonlijk en geloofwaardig verhaal en ook vertrouwen in de schrijver. Doordat Laurie zelf veel methoden en behandelingen getest heeft, is zij echt een ervaringsdeskundige en krijg je een goed beeld van wat een lotgenoot heeft doorgemaakt. Laurie reikt ook zeer veel tips aan die andere burnout coachen beloven voor veel hogere prijzen. “

Ann D.

Gezondheid is het mooiste wat je jezelf kan schenken

Stel je voor dat je…

… elke dag wakker wordt vol met energie…
… eindelijk je leven terug krijgt, zonder bezorgd te moeten zijn over je energiepijl…
… je opnieuw gezond kan voelen, zonder al die lastige kwaaltjes…
… terug naar hartelust met je kinderen kan spelen…
… iedere dag terug volop kan genieten van het leven…

Het kan! En het ligt allemaal binnen handbereik.

Speciaal voor lotgenoten met een ernstige burn-out die al lang thuis zitten en diepgaand aan de slag willen met hun herstel, is er de ‘Blueprint naar Energie’. Geen quick fixes, maar diepgaande behandelingen die op een duurzame manier het verschil gaan maken in je herstel. De gouden weg naar je gezondheid door:

N

stimuleren van je zelfgenezend vermogen

N

je biochemie opnieuw in balans brengen - geen ontregelde spijsvertering meer én tot 30% méér energie

N

sneller herstellen van energievretende trauma’s in enkele sessies

N

haal de spanning uit je lichaam

N

maak nieuwe verbindingen in je hersenen

N

stop gemakkelijk met negatieve overtuigingen en angsten - als resultaat daalt je cortisolniveau met 43%

Je ontdekt een combinatie van oeroude principes die wereldwijd al duizenden jaren miljoenen mensen hebben geholpen en revolutionaire technieken met veelbelovende resultaten. Verbazend om te zien hoeveel impact ze al hebben gemaakt voor lotgenoten.

Al deze informatie lijkt echter een goed bewaard geheim te zijn, want, verbazend genoeg, vond ik nog nergens een gebundeld overzicht van al deze specialisaties terug. Dat bevestigde nog maar eens welk waardevol, uniek overzicht ik had verzameld.

Schrijf je nu al in op de wachtlijst, en ontvang als eerste het unieke, langverwachte overzicht dat ook voor jou een wereld van verschil kan betekenen.

Als je gezond bent heb je 1000 wensen. Als je ziek bent, heb je maar 1 wens…

Er is hoop

In mijn eerste jaar burn-out dacht ik steevast dat ik het gewoon moest ondergaan, dat ik machteloos was en niets aan die burn-out kon veranderen… Maar langzaamaan ontdekte ik wat effectief een verschil kon maken.

Ik besef nu wel degelijk dat er verschillende behandelingen zijn die écht een verschil maken. Géén rocket science, en géén pil dat je volledig geneest, maar wél zaken die stukje bij beetje de last verlichten en je er structureel bovenop helpen. En als je diep zit, is dat gewoon echt alles dat je nodig hebt.

Ik wéét immers hoe moeilijk de strijd met je eigen lichaam kan zijn. Believe me, I’ve been there. Iemand die een ernstige burn-out heeft gehad wéét waar de pijnpunten liggen.

Daarom wil ik je nog iets meegeven: er is hoop. Er is hoop op meer energie. Hoop op je gezondheid terug te krijgen. Hoop op opnieuw een leven vol leven. Een leven zoals jij het wil.

Een leven waar je opnieuw in je kracht komt te staan. Een leven waar je terug naar uit kan zien. Het is mogelijk en het is binnen handbereik. De ‘Blueprint naar Energie’ geeft je opnieuw deze hoop en dat lichtpunt dat je nu nodig hebt.

Kies hier jouw weg. Jouw pad naar herstel. Jouw pad naar opnieuw een gezond leven. Een leven vol leven.

Waarom?

… omdat je al te lang sukkelt met je energie en je gezondheid
… omdat je al zoveel hebt uitgeprobeerd zonder een grondig resultaat
… omdat er al zovelen je zijn voorgegaan en je uit hun ervaringen kan leren
… omdat je gewoon terug van het leven wil genieten
… en vooral omdat ook jij dit verdient!

Neem opnieuw controle en werk actief aan je herstel. Hoe sneller je ermee begint, hoe sneller je je terug beter voelt!

PRAKTISCH

Wat kan je verwachten?

  • Een uitgebreid overzicht van 100 pagina’s met meer dan 44+ behandelingen die effectief een verschil maken bij een burn-out, uitgelegd in duidelijke taal.
  • Aangevuld met nieuwe, lokale behandelingen in België en Nederland die aan hun doorbraak bezig zijn.
  • Nagenoeg alle behandelingen vind je in jouw buurt terug, en sommigen kan je zelfstandig van thuis uit doen.
  • Tal van lotgenoten delen hun eigen ervaring met alle behandelingen. Je komt exact te weten hoe een behandeling iemand met een burn-out geholpen heeft.
  • Praktische tips over de behandelingen, zoals waar je de bekwaamste behandelaars terugvindt en welke apps of websites de moeite waard zijn.

Wat is het zeker niet!

  • Absoluut géén standaard tools zoals yoga, mindfullness, wandelen, geen suiker eten,… die heb je ongetwijfeld al allemaal uitgeprobeerd. Het gaat echt puur over behandelingen.
  • Niets zweverig of hocus pocus, maar gewoon down to earth behandelingen die al miljoenen mensen wereldwijd hebben geholpen.
  • Niet theoretisch wat op papier eventueel zou kúnnen helpen, maar 100% gefocust op wat lotgenoten in praktijk heeft vooruitgeholpen.

Wat is je investering?

Je investering voor de Blueprint naar Energie is € 74,- . Slechts een kleine prijs om de juiste weg naar een goede gezondheid te kunnen vinden.

Ook jij verdient het om je leven terug te krijgen!

FAQ

Bestaat er een behandeling die je ineens van Burn-out geneest?

Nee, er bestaat geen pil of een andere magische behandeling. Er is geen heilige graal of een toverformule dat die burn-out nu gaat oplossen. Dat bestaat niet, en dat ga ik je ook niet voorhouden. Het heeft gewoon écht zijn tijd nodig.
Wat wél bestaat zijn allerlei behandelingen die écht een verschil kunnen maken in een hoger energiepijl, sneller aanpakken van je oorzaken en die kwaaltjes verminderen. Dit zal je ook zien terugkomen in de ervaringen van lotgenoten.
Hou er ook rekening mee dat de behandelingen tijd vragen, maar dat je wel stelselmatig verbetering zal zien. Over tijd ga je daardoor echt sterker worden en het positieve effect zien. Geen quick fix dus, maar wel iets wat die diepe uitputting effectief stelselmatig verbetert.

Gaat die lijst zijn geld wel waard zijn?

Één antwoord: Absoluut! Als je vanaf de eerste moment al je opties kent, bespaart dit je zoveel tijd, geld en energie. Juist met de Blueprint krijg je de kans om rustig uit te zoeken wat voor jou kan werken. Er zijn zelfs verschillende technieken die je gewoon gratis thuis kan uitproberen.
Ik ben er zeker van dat hier een hoop behandelingen bij zitten waar je nog nooit van gehoord hebt. Sterker nog, mocht je al alle behandelingen kennen (wat ik sterk betwijfel), dan geef ik je zelfs je geld terug! Zó zeker ben ik ervan dat deze Blueprint bomvol waarde zit voor jou..

Hoe weet ik nu of die behandelingen me echt kunnen helpen?

In de blueprint komen meer dan 44 therapieën en behandelingen aan bod die wereldwijd al miljoenen mensen hebben geholpen. Daarbovenop zijn er nog verschillende lokale technieken die aan hun doorbraak bezig zijn. Al zo vele lotgenoten hebben hier een positief effect van gemerkt, en dat kan ook voor jou!

Ieder lichaam is echter verschillend, dus wat voor de ene werkt, werkt misschien niet voor de andere. Niemand kan in jouw plaats zeggen welke behandeling jij nu juist nodig hebt. Je kan enkel uitproberen en voelen wat voor jou al dan niet werkt. Vandaar dat een overzicht met al je opties zo waardevol is. Je kan zelf rustig op zoek gaan naar wat jouw situatie verbetert.

Kan ik het zélf niet gewoon allemaal opzoeken en uitdokteren?

Ja hoor, dat kan perfect. Ik hou je zeker niet tegen. Ben je echter op zoek naar een gemakkelijke, snelle én volledige oplossing, dan is de Blueprint naar Energie just the thing for you.
Bespaar jezelf al die energie en frustratie. Alle maanden, weken, dagen, uren onderzoek zijn in één snelle klik binnen jouw bereik, zonder dat je hier ook maar iets van energie aan moet uitgeven.

Vergemakkelijk de weg naar herstel. Het is al zwaar genoeg!

Ontdek de cursus en…

N

begin vandaag al met een diepgaand herstel

N

ontvang een compleet overzicht met meer dan 44 therapieën en behandelingen die jou kunnen helpen

N

ontdek via welke behandelingen andere lotgenoten uit hun burn-out zijn geraakt

LAATSTE KANS!

De ‘Blueprint naar Energie’ helpt mensen met een zware burn-out om hun gezondheid terug te krijgen door alle mogelijke behandelingen voor herstel op te lijsten in een compleet overzicht.

En néé de alombekende tips als yoga, wandelen en mindfullness, die ken je ongetwijfeld al allemaal. Het gaat om effectief werkende en wijdverspreide behandelingen waarvan je vaak het bestaan niet wist.

Ik gun elke burn-out’er deze informatie want het maakt zo’n enórm verschil…

Ontdek éindelijk het antwoord op al je problemen!

Aanvraag gratis tips voor de Burn-out voor gevorderden gids